Knetester i Body Examination

10 av de aller viktigste testene for undersøkelse og diagnostikk av kneet er nå publisert i nye Body Examination. Alle testbeskrivelsene er gratis tilgjengelig og er godt illustrert med bilder og film.

Det er Thomas T. Ødegaard har skrevet knestestene i Body Examination. Thomas er fysioterapeut, spesialist i idrettsfysioterapi og manuellterapeut, og har hele karrieren vært interessert i idrettsmedisin.  Han har en inngående kunnskap om både undersøkelse, diagnostikk og behandling av kneskader.

I Body Examination presenteres forskning som er gjort på de forskjellige testene, men også klinisk erfaring trekkes inn i beskrivelsen. Dette gjør stoffet relevant og lærerikt både for nye terapeuter som skal lære testene for første gang, men også for erfarne terapeuter som ønsker en oppfrisking og nyttige modifikasjoner.

Se knetestene i Body Examination her!

 

kne-us3.png

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.