Gamle Body Examination avsluttes

 

bodyex.com screenshotDen gamle nettsiden vår, http://www.bodyexamination.com legges ned. Vi har nå overført så godt som alt innholdet fra den gamle siden til denne nye nettsiden. Alt innholdet er også nå gratis og fritt tilgjengelig for alle som vil fordype seg i og lære mer om klinisk undersøkelse av bevegelsesapparatet.

.com domenet vil nå vise til denne siden, slik at både .no og .com fører deg til nye Body Examination.

Funksjonaliteten hvor man kan angi på smertetegningen og få opp aktuelle tester faller dermed bort. Vi har i stede tagget alle testene slik at du ved å klikke på ordskyen med tagger kan få de testene som er mest relevant for deg.

Gi oss gjerne tilbakemelding og innspill til innholdet på sidene.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.